Иако изгледа 'другачије', она ипак воли своју унуку и учинила би све за њу. Дакле, када јој је Линдзи пришла тражећи ДНК комплет, она је радосно прихватила и рекла да јој га је купила у тајности.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, жена је на Редиту написала:

- Заиста сам била збуњена како је имала плаву коврџаву косу док остатак породице има тамну косу. Мислила сам да је генетика чудна и да је волим. Проблем се појавио када ми је Линдзи рекла да су јој родитељи забранили да добије тест порекла, рекла сам свом сину и снаји да постоји нешто страшно око њеног рођења што треба да зна.

- Они су то порицали и рекли ми да то оставим на миру. Линдзи је сада у средњој школи и отишла је код свог професора биологије. Да будем искрена, учитељица је рекла да је чудно да она има неке особине, да купим ДНК тест јер она мора да зна.

Када су резултати дошли, она каже да је Линдзи била шокирана када је сазнала ко су заправо њени 'прави' родитељи. Додала је: "Укратко, она није дете своје мајке. Мој син је направио другој жени дете и њена биолошка мама ју је дала.

- Ово је разнело породицу док је Линдзи тужна због тога што су је лагали, облива је зној што сам јој урадила ДНК тест. Сада неће да разговарају са мном, што се Линдзи још више љути њих.

Коментаришући њен пост, један корисник је рекао: "Ваш син и његова жена су лоши што су је лагали док она не напуни 15 година о нечему тако важном и покушавајући да је наставе лагати чак и након што је очигледно почела да доводи у питање ствари. "Постоје медицински разлози због којих особа треба да зна шта је њена генетика/није и да јој нисте помогли, сазнала би на неки други начин. Барем на овај начин зна да има једног пријатеља и савезника који ће бити искрени према њој у овом тешком времену."

Стил