Кантаутор и репер Стефан Ђурић Раста отпочео је пре две године емотивну везу са младом глумицом Маријом Балабан, а сада су остварили и прву већу пословну сарадњу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/stefanrasta

 

Наиме, Марија се већ појавиљивала у његовом споту, а сада се нашла у улози редитељке документарног филма који је репер снимио приликом боравка на Јамајци. Поред документарног филма Марија је режирала и спотове за три нове песме које је Стефан снимио у студију “Монтего Баy” на Јамајци.

Она је такође документовала Растин сусрет са Јамајком, локалцима, културом, стварајући незабораван приказ овог музичког путовања. Марија је иначе студије глуме завршила у Бечу, а на лето ће дипломирати дигиталну филмску продукцију у Београду.

ФОТО: Принтскрин Инстагам stefanrasta

 

- Публика која прати мој рад зна колико сам снажно везан за Јамајку. Када то кажем првенствено мислим на музику и стваралаштво. Замисао је била да покажемо људима како је изгледао сусрет са том културом, сусрет који сам чекао цео живот. Сматрам да је Марија, која је уједно била и мој сапутник на том путовању, маестрално одрадила свој посао па ће публика кроз три спота и документарац имати прилику да види како је изгледао заправо мој сусрет са самим собом - рекао је Раста.

Подсетимо, Раста је недавно имао озбиљну хирушку интервенцију на кичми због чега је отказао многобројне наступе, али се ускоро враћа на сцену и наставља турнеју.