Милица Величковић пре неколико дана сазнала је да је у другом стању, након што је у ријалитију урадила тест на трудноћу који је био позитиван. 

Фото: Принтскрин Тв Пинк

 

Сада се тим поводом огласила и Марија Кулић, која није имала баш лепе речи за актуелну учесницу Елите, будући да је, како је Марија истакла, и сама вређала Миљану због трудноће у ријалитију.

Фото: АТА имагес

 

- Лажни осмеси, лажно причање... Где бре, видело се колико су плакали, оно нису биле сузе радоснице, него сузе жаљења. Задесило је, томе се није надала. Када имаш незаштићене односе, мора кад-тад да дође до трудноће! То сам причала и Миљани. Смејала се Миљани како остаје у ријалитију трудна, а сада прича: "Како ће људи да гледају што сам остала у ријалитију трудна". Коло среће се окреће, ја генерално не подносим Милицу, свашта се причало о њој, да воли тројке, ти афтери, неке жене... Ја бих волела да их промени трудноћа, боље да чува дете него да уличари, у сваком случају, она има 25 година. Нек је дете живо и здраво, ја свакоме ко жели да се оствари као родитељ, желим да им се испуни жеља. Жену промени мајчинство, може да сазри и схвати да неке ствари нису океј - рекла је Марија за Пинк.рс.