Алекса је своју изабраницу верио у Израелу, а неколико пута је у медијима говорио да му је она променила живот из корена. 

– Док њу нисам упознао, нисам био толико духовно стабилан. Мислио сам да је довољно што имам грчко име, што је мој прадеда славио за време комунизма отворених прозора и што се помолим пред спавање. Постио сам данима, али после мамурлука. Радио сам ствари које нисам смео. Све се променило кад сам срео Никану. Била је невина, преобразована, постила је, помагала старијима, умивала се на празник Цвети и није пила алкохол. Није имала непријатеље. Тада сам почео да се осећам још јачим, јер поред себе имам особу која са мном иде у борбу, на ходочашће и немирну Палестину, али и на Бахаме – објаснио је једном приликом Балашевић.

Николина и Алекса заветовали су се на вечну љубав 2022. године на  у Храму Светог Саве у Београду. Брак је склопио патријах српски Профирије, а обављено је у кругу најближих људи.

Син легендарног Ђорђа Балашевића је на венчању у Храму Светог Саве носио хаџијску одору с извезеном рибом, која представља најранији симбол хришћанства, а његово одело благосиљано је у Израелу 2021. године. Николина је понела дугу белу хаљину и преко главе носила мараму беле боје.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: