Пар је из велике љубави добио сина Николаја и ћерку Николету. 

Николина и Саша су обоје певачи, а ретко ко зна да имају високо образовање. 

Сашина изабраница и колегиница је дипломирала на катедри за новинарство и комуникологију на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву.

Пре неколико година Николина је одбранила свој завршни рад на тему "Друштвене мреже и традиционални медији у Републици Српској".

Ни Саша не заостаје за супругом, у 35 години је завршио факултет и постао инжењер саобраћаја: 

– Уписао сам Машински факултет у Београду, где сам био добар студент и успешно уписао трећу годину студија, 2008. године се пријављујем на такмичење и тако љубав према музици ме је одвела далеко од факултета. Све време моје каријере у подсвести сам желео да ми се поред љубави за музиком оствари и друга љубав, а то је љубав према ваздухопловству, тако да сам школовање наставио на Факултету за цивилно ваздухопловство – поделио је своје успехе Капор који није желео да одустане од факултета упркос каријери: 

– Наравно, обавезе према породици и честим путовањима стварали су ми потешкоће за потпуну посвећеност факултетским обавезама. Успео сам да положим преостале испите и да урадим завршни рад и од прекјуче ушао у свет академских грађана као дипломирани инжењер саобраћаја – поручио је тада Капор.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: