Par je iz velike ljubavi dobio sina Nikolaja i ćerku Nikoletu. 

Nikolina i Saša su oboje pevači, a retko ko zna da imaju visoko obrazovanje. 

Sašina izabranica i koleginica je diplomirala na katedri za novinarstvo i komunikologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Pre nekoliko godina Nikolina je odbranila svoj završni rad na temu "Društvene mreže i tradicionalni mediji u Republici Srpskoj".

Ni Saša ne zaostaje za suprugom, u 35 godini je završio fakultet i postao inženjer saobraćaja: 

– Upisao sam Mašinski fakultet u Beogradu, gde sam bio dobar student i uspešno upisao treću godinu studija, 2008. godine se prijavljujem na takmičenje i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta. Sve vreme moje karijere u podsvesti sam želeo da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav, a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam školovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo – podelio je svoje uspehe Kapor koji nije želeo da odustane od fakulteta uprkos karijeri: 

– Naravno, obaveze prema porodici i čestim putovanjima stvarali su mi poteškoće za potpunu posvećenost fakultetskim obavezama. Uspeo sam da položim preostale ispite i da uradim završni rad i od prekjuče ušao u svet akademskih građana kao diplomirani inženjer saobraćaja – poručio je tada Kapor.

(Stori)

BONUS VIDEO: