Након што је прошле недеље обрадовао публику новим албумом, Ацо Пејовић данас је окупио припаднике седме силе на дружењу у познатом престоничком хотелу, где се појавио у новом аутомобилу.

Пејовић је познат као велики професионалац који поштује своје сараднике, због чега се невероватан број новинара и фоторепортера окупио на договореном месту, а доласком у новом ауту задивио је окупљену масу.

Наиме, певач се почастио новом машином "порше карера" у којој се довезао испред хотела, а елеганцији и звуку скупе машине нико није одолео.

Иначе, цена овог аутомобила креће се од 150 хиљада евра па навише у зависности од опреме, а верујемо да је Ацо испунио себи жељу и купио новог четвороточкаша по својој мери.

– Жена ме је частила. Кад ме пријатељи питају откуд "порше", ја кажем жена ми је купила поклон. И ја сам њој узео ауто, само што је она скромна. Нисам га украо, зарадио сам га, што да не покажем. Немам обавезу никакву ни према коме – открио је певач.

Подсећамо, Ацо је објавио албум са 12 нових песама које које су одмах ушле у трендинг на платформи Yоутубе.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

 

– Албум који је пред вама епилог је свега што сам месецима са много љубави припремао како бисте сви заједно уживали у сваком тексту, музици, аранжману - каже Ацо Пејовић и додаје:

– Нисам желео песмама да делим људе по жанровима, већ сам сваку песму одабрао и отпевао са много емоција. Сигуран сам да ће људи који воле оно што ја радим умети да препознају квалитет на коме сам инсистирао – изјавио је певач.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: