Nakon što je prošle nedelje obradovao publiku novim albumom, Aco Pejović danas je okupio pripadnike sedme sile na druženju u poznatom prestoničkom hotelu, gde se pojavio u novom automobilu.

Pejović je poznat kao veliki profesionalac koji poštuje svoje saradnike, zbog čega se neverovatan broj novinara i fotoreportera okupio na dogovorenom mestu, a dolaskom u novom autu zadivio je okupljenu masu.

Naime, pevač se počastio novom mašinom "porše karera" u kojoj se dovezao ispred hotela, a eleganciji i zvuku skupe mašine niko nije odoleo.

Inače, cena ovog automobila kreće se od 150 hiljada evra pa naviše u zavisnosti od opreme, a verujemo da je Aco ispunio sebi želju i kupio novog četvorotočkaša po svojoj meri.

– Žena me je častila. Kad me prijatelji pitaju otkud "porše", ja kažem žena mi je kupila poklon. I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem. Nemam obavezu nikakvu ni prema kome – otkrio je pevač.

Podsećamo, Aco je objavio album sa 12 novih pesama koje koje su odmah ušle u trending na platformi Youtube.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

 

 

– Album koji je pred vama epilog je svega što sam mesecima sa mnogo ljubavi pripremao kako biste svi zajedno uživali u svakom tekstu, muzici, aranžmanu - kaže Aco Pejović i dodaje:

– Nisam želeo pesmama da delim ljude po žanrovima, već sam svaku pesmu odabrao i otpevao sa mnogo emocija. Siguran sam da će ljudi koji vole ono što ja radim umeti da prepoznaju kvalitet na kome sam insistirao – izjavio je pevač.

(Grand)

BONUS VIDEO: