Ова 32-годишњакиња, која је недавно завршила каријеру, накнадно се огласила и потврдила писања медија да је отишла у професионалну пензију. 

Пошто није играла од марта месеца, Ђорђи у почетку није јавно спомињала њену пензију.

- Мојим љупким фановима, срећна сам што званично могу да објавим да се повлачим из тениске каријере. Тако сам захвалан на вашој дивној љубави и подршци током толико година. Ценим све лепе успомене. Било је много нетачних гласина о мојим будућим плановима, па се радујем што ћу пружити више информација о узбудљивим приликама које ми предстоје. Радост је делити свој живот са вама, и хајде да наставимо ово путовање заједно. Са пуно љубави, Камила - поделила је тенисерка и манекенка на својим друштвеним мрежама.

Иначе, она чека суђење и под истрагом је италијанске пореске управе. Наводно дугује држави око 480 хиљада евра због утаје пореза. 

Истражитељи верују да је Ђорђи, која би 16. јула требало да се појави пред истражним судијом у Вићенци због оптужби за лажне ковид сертификате, напустила Европу и преселила се у Сједињене Америчке Државе.

Пре него што је отишала из Италије у САД, Ђорђи је живела у изнајмљеном имању у Каленцану у Тоскани. 

„Коријере дела сера“ извештава да је „побегла и однела старински намештај у вредности од око 100.000 евра“ и није платила шестомесечну кирију за вилу у Каленцану (близу Фиренце).

Сада, говорећи за Републику, њен бивши станодавац је поднео низ оптужби на њен рачун. Наиме, станодавац тврди да Ђорђи има шест месеци неплаћене кирије и да је понела намештај са собом по одласку.

- Камила је са породицом побегла не плативши полугодишњу ренту. Такође, украла је половину намештаја укључујући персијске тепихе и антикварни сто тежак пола тоне. Укупна штета износи између 50 и 100 хиљаду евра - оптужио је власник виле из околине Фиренце 32-годишњу пензионисану тенисерку.

Поред Ђорђи, наводно су у САД отпутовали и њен отац Серђо, мајка Клаудија и браћа Леандро и Амадеус.

Власник је чак писао њеном оцу тражећи обештећење.

– Рекао ми је да то нису много вредне ствари. Ружан однос према особи која је претрпела и финансијски и емотиван губитак. Те ствари су део мог живота и моје мајке. Пре неколико месеци су ме комшије упозориле да су дошли камиони за утовар намештаја а када сам стигао није било никога а кућа је била полупразна. Неке ствари су оставили у башти јер вероватно нису могли да их утоваре.

Али чак ни ту није крај њеним проблемима са законом. Њој и њеној породици још прети суђење због фалсификованих потврда о вакцинисању током пандемије.

Камила се није још огласила, али јесу њени адвокати.

- Крај њене каријере је због замора од тениса а не због истраге. Била јој је потребна пауза да добро размисли о свом животу после тениса. Ускоро ће се вратити у Италију да све објасни. Из виле је отишла због породичних проблема. Камила не жели да избегне одговорност - написали су у званичном саопштењу.

Иначе, ова атрактивна Италијанка је крајем маја одиграла свој последњи меч, а било је то на мастерсу у овом граду у Флориди. Поражена је од Иге Швјонтек и након тога више није играла.

Најбољи успех остварила је 2018. године када је била на 26. позицији WТА листе.

Подсетимо, италијанска тенисерка недавно је направила велико изненађење на старту Мастерса у Индијан Велсу, пошто је у првом колу савладала 27. тенисерку света Кети Бултер са 6:3, 6:2.

Она је у зрелим играчким годинама скренула је пажњу јавности на себе, али не сјајним резултатима на терену, већ провокативним објавама на друштвеним мрежама. 

Фото: Профимедиа

 

Фото: Профимедиа

 

Иако је приказала сјајну партију и остварила велики тријумф, нашла се поново у центру пажње због свог атрактивног изгледа. У краткој хаљиници мамила је уздахе мушког дела публике.

(Фокс спорт)

БОНУС ВИДЕО: