Ема Цептер, усвојена ћерка најбогатијег Србина Филипа Цептера, врло је активна на друштвеним мрежама где дели детаље из свог луксузног живота.

Наследница Филипа Цептера обилази монденске дестинације, студира психологију у Лондону, а и срећно је заљубљена. Ако је веровати најновијој објави, љубав траје тачно годину дана.

- Прелепа година са тобом - написала је уз албум фотографија на којима је она у првом плану, али на једној видимо и страстан пољубац са тајанственим изабраником.

 

 

Годишњицу су прославили у граду љубави, Паризу, у луксузном ресторану са чије се терасе пружа импресиван поглед на престоницу Француске.

Ема, која има 23 године, за ту посебну прилику одабрала је елегантну белу хаљину са отвореним леђима, док је маркантни господин који јој је правио друштво носио класичну белу кошуљу.

Идентитет њеног емотивног партнера није познат, али нема сумње да љубав цвета и да је реч о озбиљној причи.

 

 

Иначе, о Емином животу се мало зна, а осим онога што показује на друштвеним мрежама, познато је да има 23 године, живи у Лондону.

- У наш живот ушла је једног децембарског дана 2000. године и одмах се угнездила у наша срца где је отворила простор кога ту раније није било. Лепо је кад човек може да се оствари као стваралац, па да затим постане родитељ, а још је лепше када можете да исправите неправду и уместо бола створите – љубав. Мени се догодило и прво и друго - рекла је Мадлена једном приликом.

- Са свим тим тинејџерским моментима који су присутни код све деце тог узраста, морам да кажем да је Ема једна добра девојчица. Добар ученик. Што кажу ови који нас чувају, возе – ми знамо Ему, она учи од своје друге године. Сад завршава колеџ. Она би хтела у Америку, али каква Америка ко ће тако далеко да путује. Видећемо да то буде негде око Лондона - рекла је Мадлена Цептер својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: