Наша позната водитељка Ана Пендић дуго је у медијима, а осим због посла којим се бави често је у центру пажње јавности и због свог приватног живота. Иако много ради Ана воли и да се опусти и ужива, а недавно смо имали прилике да је видимо на модној ревији нашег познатог креатора.

Тада се могло видети да водитељка изледа никад боље, насмејана и добро расположена уживала је током целе вечери у друштву пријатеља и колега.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zenska Tv

 

 

Ана је веома предана послу који ради, али и породици коју је пре много година створила са мушкарцем којег неизмерно воли и поштује.

Иако о свом приватном животу не говори често у јавности зна се да је Ана годинама у складном браку са Војканом Радошем, који је директор телевизије "Б92" и успешан пословни човек. 

У ретким тренуцима када је говорила о супругу открила је да је за успешан брак потребно да се људи добро разумеју и да прихвате једно друго онаквим какви јесу.

- Компромис је једна од речи коју највише презирем у партнерским односима. Потпуно је бесмислено да се ви због неког мењате. Можете да се мењате због себе, детета, али због партнера, никад - испричала је једном приликом Ана у емисији "Магазин Ин".

 

 

Водитељка је додала и да, упркос свим разликама и променама, свог супруга воли подједнако снажно, као првог дана.

- 10 година смо у браку, а некако имам утисак да смо били сличнији на почетку него сад, сад имамо и нека различита интересовања, али то успешно решавамо. Мислим да је суштински битно да су неке важне ствари сличне, као што су васпитање, образовање и слично. Остале ствари и не морају да буду компатибилне - закључила је она.

Она се осврнула и на неке њихове навике, које нису за многе парове типичне и изазвала је бурне реакције у јавности.

- Ми сад, на пример, излазимо одвојено. Неким људима је то скандалозно што ми не излазимо заједно. Притом, он и ја потпуно другачије доживљавамо ноћни излазак. Мени је то нека елегантна вечера са пријатељицама, а њему је то кафана. А људи се скандализују, као: како ви то у браку, а излазите одвојено.

Иако гази пету деценију живота Ана и даље изгледа одлично и чини се да су њих двоје пронашли пут до успеха, не само у послу, већ и у љубави и животу, о чему сведоче и неке од последњих Аниних фотографија на којима смо имали прилику да видимо да изгледа фантастично.

БОНУС ВИДЕО: