- Примила сам једну жену која ради код мене и одмах сам јој рекла: ‘Да се нешто договоримо. Основно што мораш да запамтиш јесте да ујутру, док ме не чујеш у купатилу, не будиш ме, сачувај ме Боже! Тад куваш кафу и, кад ја сиђем, мора да ме чека кафа и мед - изјавила је Нада једном приликом за „Пинк.рс“.

Фото: АТА имагес

 

 

- Док пијем ту кафу, не постоји нико и ништа на кугли земаљској због чега ти можеш нешто да ме питаш. Глувонема ти, глувонема ја. Ако видиш да је почела кућа да гори, немој случајно мени да си рекла, за то време већ можеш да позовеш ватрогасце. Дакле, ни у том случају немој да ме зовеш. Сутра ујутру, ја се будим и видим две шоље кафе. Рекла сам јој: ‘Шта смо се јуче договориле? Коме је ова кафа? Извини, је л’ смо ми постале другарице, аман, женска главо?! Макни ту кафу и сад ћеш имати 20 одсто мању плату због овога - испричала је Обрићева, која је ипак наводно смањила зараду својој помоћници за 10 одсто, а осталих десет јој је опростила због тога што ју је служавка баш добро имитирала и тада насмејала до суза певачицу.

Фото: С. Видачковић

 

 

Нада Обрић деценијама је присутна на сцени, а позната је по песмама „Дуго те дуго очекујем“, „Болна ти лежим“ и „Још ме боли једна стара рана“.

БОНУС ВИДЕО: