Индира Радић се пре неколико година у јеку популарности повукла с јавне сцене како би живела миран и повучен живот далеко од очију јавности.

Иако је тада била једна од најпопуларнијих певачица, с великим бројем хитова, један од главних разлога њеног одсуства с јавне сцене била је болест њене мајке Росе.

Индира је тад решила да све време буде уз мајку како би је неговала, а која је тад била у тешком здравственом стању, те јој је то био приоритет. Како је познато да је певачица била изузетно везана за своје родитеље, који су је одувек подржавали, она је без размишљања одлучила да све остави по страни и посвети се бризи о мајци.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако је отад прошло неколико година, Радићева се ни до дан-данас није вратила на велика врата, али за разлику од претходног периода, када није ни наступала, сада је решила да прихвата позиве за гостовања, па често наступа у једном београдском клубу, али и у локалима широм региона и дијаспоре. Да је и сад тражена као и некад, сведочи податак да се за њене наступе и даље тражи карта више, па су дискотеке у којима гостује дупке пуне.

Певачица је и сама свесна колико је публика свих генерација и даље тражи и воли, те је за наредни период најавила и нове песме, али и велики београдски концерт, који њени фанови годинама прижељкују.

Фото: М. Коковић

 

 

- Радим на новим песмама, али не по сваку цену. Имам јако богату каријеру, доста песама које се слушају и које су толико година присутне у свим генерацијама. Не желим да бацим сенку на те песме на било који начин и да урадим нешто што није, макар приближно, том квалитету. Припремам и београдски концерт, биће много концерата. Желим људима да пружим оно што желе да чују од мене. Који год простор да буде, најважније је да то буде једно добро дружење и да отпевам све оне песме које сам током каријере отпевала - рекла је недавно Индира за Курир.

Иако је током целе каријере свој приватни живот држала подаље од медија, Индира је једном приликом говорила о својој мајци.

- Тренутно не могу да идем у Америку, Аустралију, живот ми не дозвољава. Животне прилике ми не дозвољавају да путујем ван Европе. Много сам посвећена својој породици. Посебно мајци, којој требам сваки дан - испричала је својевремено Радићева.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: