Познато је да су мајке стубови наших живота, а певачица Слађа Алегро истакла је колико јој значи добар однос са мајком, а затим се осврнула и на своју ћеркицу.

Слађа је нагласила мајчин неизмеран утицај на њен живот и каријеру, а затим се дотакла тога да ли мисли да постоји нешто што би јој мајка замерила.

– Мислим да је нисам ни у једном моменту разочарала, надам се искрено. Вероватно постоје ствари које би она мени у животу рекла да исправим, али није. Веровала је мом суду, мојој одлуци. Имамо диван однос и тако је годинама уназад, нико вам не може бити већи пријатељ од мајке и оца, од породице – истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Са осмехом на лицу је додала и колико јој је драго када су сви заједно породично на окупу.

– Фино се слажемо, допуњујемо се и много ми је драго што учествује у одрастању моје ћерке, зато што сам ја одрасла са бабом и дедом, јако је лепо што је ту са нама. Тренутно живимо у истој згради, на истом спрату и то је нешто што не може да се плати. Породица је место где се расте у сваком смислу те речи. Мајка и отац треба да се чувају, да се негују, сада када смо сви на окупу – додала је она.

Фото: АТА имагес

 

 

Слађа често одлази у село и води своју ћерку, наглашавајући да жели да је учи тим стварима и да прође кроз све што је она прошла.

- Морамо је научити да крава даје млеко и да млеко не расте у продавници. Ја сам тај тип, волим бабу, тетку, волим да одем на село. Трудим се да прође све оно што сам ја прошла кроз живот, да види и осети – рекла је певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: