Poznato je da su majke stubovi naših života, a pevačica Slađa Alegro istakla je koliko joj znači dobar odnos sa majkom, a zatim se osvrnula i na svoju ćerkicu.

Slađa je naglasila majčin neizmeran uticaj na njen život i karijeru, a zatim se dotakla toga da li misli da postoji nešto što bi joj majka zamerila.

– Mislim da je nisam ni u jednom momentu razočarala, nadam se iskreno. Verovatno postoje stvari koje bi ona meni u životu rekla da ispravim, ali nije. Verovala je mom sudu, mojoj odluci. Imamo divan odnos i tako je godinama unazad, niko vam ne može biti veći prijatelj od majke i oca, od porodice – istakla je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Sa osmehom na licu je dodala i koliko joj je drago kada su svi zajedno porodično na okupu.

– Fino se slažemo, dopunjujemo se i mnogo mi je drago što učestvuje u odrastanju moje ćerke, zato što sam ja odrasla sa babom i dedom, jako je lepo što je tu sa nama. Trenutno živimo u istoj zgradi, na istom spratu i to je nešto što ne može da se plati. Porodica je mesto gde se raste u svakom smislu te reči. Majka i otac treba da se čuvaju, da se neguju, sada kada smo svi na okupu – dodala je ona.

Foto: ATA images

 

 

Slađa često odlazi u selo i vodi svoju ćerku, naglašavajući da želi da je uči tim stvarima i da prođe kroz sve što je ona prošla.

- Moramo je naučiti da krava daje mleko i da mleko ne raste u prodavnici. Ja sam taj tip, volim babu, tetku, volim da odem na selo. Trudim se da prođe sve ono što sam ja prošla kroz život, da vidi i oseti – rekla je pevačica.

(Grand)

BONUS VIDEO: