Наташа је у браку са Ненадом Шаренцем са којим има близанце Луку и Матију, а ако се догоди да добије и треће дете волела би да буде син. Међутим, глумица није спознала љубав ћерке.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Она каже да ја не знам шта значи имати ћерку. Рекла сам јој једном, пошто су те сахране у Требињу јако тужне, да ћу стварно да потпишем да, кад будем умрла, нико не плаче, него да пусте неку музику коју сам волела, нек пусте то. А не да ми набрајају шта сам све радила, то не… Само музика и да нико не плаче. А моја мама ми каже: “Кад немаш ћерку, не бој се, нећеш имати ни ко да плаче.” Толико смо се смејале томе - испричала је лепа глумица и открила каква ће свекрва бити:

- Бићу и добра свекрва, кад ја видим да су моја деца срећна, и ако је то њихов избор, ја ћу то да поштујем. Моја љубав је слобода, није посесивност.

Фото: АТА имагес

 

 

Брак Наташе Нинковић није увек био складан, што је нормално и случај је код већине парова. С годинама, међутим, глумица и њен изабраник успели су да помире сензибилитете и споје различитости. Највише их обоје радује када оду у викендицу Наташиног пријатеља и колеге Војина Ћетковића. Тамо уче да пецају, уживају у цвркуту птица и погледу на реку.

- Све је мање размирица. Када сам срећна, смејем се. Када ме нешто дотакне, плачем. Када се осећам угрожено, браним се и тада гађам директно у г... Преосетљива сам, упоредо тешка, не ко један него ко три туча. Мислим да Ненаду није лоше крај мене. Ми Херцеговци смо бистри и тешко савитљиви, али ја умем да кажем извини - изјавила је глумица једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: