- Полиција је обавила увиђај, а пошто је жртва била малолетна, ми смо изашли на лице места. Дете је збринуто у нишкој болници, установљене су лаке телесне повреде, па је пуштено кући. Измештено је код баке по оцу, како је и желело. Мајка је у другом стању и одређен јој је притвор - речено је у овој установи.

Центар за социјални рад је демантовао да је њихова интервенција била повод инцидента, већ су саопштили да су реаговали тек након напада на дете, пише Телеграф.

Подсетимо, према информацијама које су доставили комшије, овај догађај се десио након што је Центар за социјални рад покушао да привремено одузме децу мајци, због проблема са зависношћу.

- Надлежни Центар за социјални рад дошао је да преузме двоје деце које су требали да одведу у хранитељску породицу, с обзиром да њихова мајка која је иначе дугогодишњи зависник и поред свих упозорења и шанси који је наводно, добила од надлежног центра није поправила своје понашање, они су се одлучили на такав корак. Наиме, када је видела запослене раднике Центра потпуно је изгубила разум, уз претње, псовке и агресивно понашање дограбила је нож и исекла своје шестогодишње дете по леђима - кажу комшије које су се у том тренутку нашли на месту незапамћеног инцидента.

Реакција мајке на покушај одузимања деце

Очевици су изјавили да нико није успео да је обузда током овог шокантног инцидента, преноси Република.

- Нико није могао да је обузда. Одувек смо причали да је џаба што јој радници Центра пружају шансу и прилику да се поправи, као она сама не жели да се промени, и та деца су се само патила. На крају је у очајничкој представи повредила дете које је она родила. Ужас - кажу они и додају:

- Неко каже да је у питању неко сечиво које је имала на столу, а неки да је нож. Ко ће га знати, оно што се догодило је језиво. Треба је затворити и излечити.

 

БОНУС ВИДЕО:

ОСТАЛА САМО СЛИКА - Језив призор из куће након погибије мајке и ћерке