- Policija je obavila uviđaj, a pošto je žrtva bila maloletna, mi smo izašli na lice mesta. Dete je zbrinuto u niškoj bolnici, ustanovljene su lake telesne povrede, pa je pušteno kući. Izmešteno je kod bake po ocu, kako je i želelo. Majka je u drugom stanju i određen joj je pritvor - rečeno je u ovoj ustanovi.

Centar za socijalni rad je demantovao da je njihova intervencija bila povod incidenta, već su saopštili da su reagovali tek nakon napada na dete, piše Telegraf.

Podsetimo, prema informacijama koje su dostavili komšije, ovaj događaj se desio nakon što je Centar za socijalni rad pokušao da privremeno oduzme decu majci, zbog problema sa zavisnošću.

- Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje dece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu, s obzirom da njihova majka koja je inače dugogodišnji zavisnik i pored svih upozorenja i šansi koji je navodno, dobila od nadležnog centra nije popravila svoje ponašanje, oni su se odlučili na takav korak. Naime, kada je videla zaposlene radnike Centra potpuno je izgubila razum, uz pretnje, psovke i agresivno ponašanje dograbila je nož i isekla svoje šestogodišnje dete po leđima - kažu komšije koje su se u tom trenutku našli na mestu nezapamćenog incidenta.

Reakcija majke na pokušaj oduzimanja dece

Očevici su izjavili da niko nije uspeo da je obuzda tokom ovog šokantnog incidenta, prenosi Republika.

- Niko nije mogao da je obuzda. Oduvek smo pričali da je džaba što joj radnici Centra pružaju šansu i priliku da se popravi, kao ona sama ne želi da se promeni, i ta deca su se samo patila. Na kraju je u očajničkoj predstavi povredila dete koje je ona rodila. Užas - kažu oni i dodaju:

- Neko kaže da je u pitanju neko sečivo koje je imala na stolu, a neki da je nož. Ko će ga znati, ono što se dogodilo je jezivo. Treba je zatvoriti i izlečiti.

 

BONUS VIDEO:

OSTALA SAMO SLIKA - Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke