Пар је решио да посети једну од најскупљих и најлуксузнијх вила на језеру Комо. Софија и Лука треба да се венчају, а пред свечаност их очекује много тирбелентан део око припреме. Сада су боравили у чувеном хотелу под називом "Вила д'Есте" на самој обали језера.

Пар је познат по томе што воли да борави на луксузним дестинацијама,  ово  је дефинитивно једна таква. Према подацима са званичног сајта, ноћење у једном од најбољих апартмана, који су они изабрали, стоји "скромних" 3.500 евра. Магазин "Форбс" је 2009. године овај хотел прогласио једним од најбољих на свету, а према наводима у њему се може пронаћи чак и "птичје млеко".

Чувена  резиденција је из периода ренесансе а има поглед на лепоте језера Комо, и као таква је очаравајуће место за прославу венчања. Грађевина је истински музеј, с редом сређених соба украшених штуком, луковима и мурано лустерима, као и драгоценим делима француских уметника. Посебно се издвајају огроман базен који лебди у водама језера и тераса с погледом на воду.

Подсећања ради, пар ће ове године изговорити судбоносно "да", али датум није познат јавности. Одлучили су да га држе у тајности. Софија и Лука ће имати две свадбе, у Италији на језеру Комо за ужи круг, а потом и свадбу за око 300 званица у Београду, на којој ће певати многа велика естрадна имена.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: