Par je rešio da poseti jednu od najskupljih i najluksuznijh vila na jezeru Komo. Sofija i Luka treba da se venčaju, a pred svečanost ih očekuje mnogo tirbelentan deo oko pripreme. Sada su boravili u čuvenom hotelu pod nazivom "Vila d'Este" na samoj obali jezera.

Par je poznat po tome što voli da boravi na luksuznim destinacijama,  ovo  je definitivno jedna takva. Prema podacima sa zvaničnog sajta, noćenje u jednom od najboljih apartmana, koji su oni izabrali, stoji "skromnih" 3.500 evra. Magazin "Forbs" je 2009. godine ovaj hotel proglasio jednim od najboljih na svetu, a prema navodima u njemu se može pronaći čak i "ptičje mleko".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Čuvena  rezidencija je iz perioda renesanse a ima pogled na lepote jezera Komo, i kao takva je očaravajuće mesto za proslavu venčanja. Građevina je istinski muzej, s redom sređenih soba ukrašenih štukom, lukovima i murano lusterima, kao i dragocenim delima francuskih umetnika. Posebno se izdvajaju ogroman bazen koji lebdi u vodama jezera i terasa s pogledom na vodu.

Podsećanja radi, par će ove godine izgovoriti sudbonosno "da", ali datum nije poznat javnosti. Odlučili su da ga drže u tajnosti. Sofija i Luka će imati dve svadbe, u Italiji na jezeru Komo za uži krug, a potom i svadbu za oko 300 zvanica u Beogradu, na kojoj će pevati mnoga velika estradna imena.

(Kurir)

BONUS VIDEO: