На друштвеним мрежама проширио се снимак матуранта који се обукао као бака и одушевио присутне. Овај духовити момак открио је како је дошао на ову несвакидашњу идеју, и испричао да му је због стајлинга било забрањено да учествује на дефилеу.

Ретко ко зна да је овај момак и прошле године био на матури, по завршетку трогодишње школе, и то ни мање ни више него са својом баком Анђелком.

- Прошле године када сам завршио трогодишњу средњу школу моја пратиља била је бака Анђелка. То је иначе моја бака која живи у породичној кући са нама, уз коју сам одрастао и за коју сам везан", почео је Матеј причу. Како је открио, он је ове године са својим пријатељима дошао на идеју да он њима буде бака на матури.

Фото: Твитер принтскрин/@vodolija26

 

- Ове године смо моји пријатељи и ја дошли на идеју да ја будем бака њима на матури. Баки сам саопштио идеју, она ме подржала, дала ми одећу и наравно присуствовала матури - рекао је матурант.

Један од најсимпатичнијих момента на снимку који је одушевио Балкан било је Матејево обраћање његовим другарима, а како напомиње, све се одгирало спонтано.

- Сам говор нисам планирао него је то испало спонтано када ми се обратила новинарка, те сам просто одреаговао онако како би се свака бака понашала према својим унуцима - наводи Матеј.

Провод на матури био је одличан, међутим једна ствар, којој се није надао, мало је покварила цео догађај.

- На матури нам је било одлично, жао ми је само што су ме спречили да учествујем у дефилеу, тачније директорица и помоћник директора, који су сматрали да је то неозбиљно за овај догађај - открио је момак додајући да он није крив што они нису схватили поруку.

Матеј ће засигурно остати упамћен, након средње школе, полако се спрема за нове победе и истиче да већ има планове за будућност.

- Што се тиче будућности имам планове наравно, али видећемо шта и како - закључио је он.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: