Na društvenim mrežama proširio se snimak maturanta koji se obukao kao baka i oduševio prisutne. Ovaj duhoviti momak otkrio je kako je došao na ovu nesvakidašnju ideju, i ispričao da mu je zbog stajlinga bilo zabranjeno da učestvuje na defileu.

Retko ko zna da je ovaj momak i prošle godine bio na maturi, po završetku trogodišnje škole, i to ni manje ni više nego sa svojom bakom Anđelkom.

- Prošle godine kada sam završio trogodišnju srednju školu moja pratilja bila je baka Anđelka. To je inače moja baka koja živi u porodičnoj kući sa nama, uz koju sam odrastao i za koju sam vezan", počeo je Matej priču. Kako je otkrio, on je ove godine sa svojim prijateljima došao na ideju da on njima bude baka na maturi.

Foto: Tviter printskrin/@vodolija26

 

- Ove godine smo moji prijatelji i ja došli na ideju da ja budem baka njima na maturi. Baki sam saopštio ideju, ona me podržala, dala mi odeću i naravno prisustvovala maturi - rekao je maturant.

Jedan od najsimpatičnijih momenta na snimku koji je oduševio Balkan bilo je Matejevo obraćanje njegovim drugarima, a kako napominje, sve se odgiralo spontano.

- Sam govor nisam planirao nego je to ispalo spontano kada mi se obratila novinarka, te sam prosto odreagovao onako kako bi se svaka baka ponašala prema svojim unucima - navodi Matej.

Provod na maturi bio je odličan, međutim jedna stvar, kojoj se nije nadao, malo je pokvarila ceo događaj.

- Na maturi nam je bilo odlično, žao mi je samo što su me sprečili da učestvujem u defileu, tačnije direktorica i pomoćnik direktora, koji su smatrali da je to neozbiljno za ovaj događaj - otkrio je momak dodajući da on nije kriv što oni nisu shvatili poruku.

Matej će zasigurno ostati upamćen, nakon srednje škole, polako se sprema za nove pobede i ističe da već ima planove za budućnost.

- Što se tiče budućnosti imam planove naravno, ali videćemo šta i kako - zaključio je on.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: