Сигурно знате бар једну особу да је на бувљаку пазарила добар улов, а верујемо да је Деби Годар прошла најбоље до сада.

Ова 55-годишња жена је пре пар година својом причом многе оставила без текста. Она је купила прстен на бувљаку за 10 фунти (око 1.350 динара), а његову тајну открила је годинама касније.

Наиме, 33 година касније ова жена нашла се у незгоној ситуацији и морала је да прода многе драгоцености како би скупила новац.

Међу предметима које је однела јувелиру нашао се и тај "стаклени" прстен, за који се надала да ће добити бар неку сићу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ITV News

 

Остала без текста

Ова хуманитарна радница, која је била хранитељка више од 20 деце, остала је запањена када је сазнала да је у питању драги камен од 26,27 карата.

Продајом је зарадила око 740.000 фунти (око 99.000.000 динара) након трошкова аукције.

- Када сам отишла код златара, он се замало онесвестио и рекао: "Знаш ли шта је ово? То је дијамант". Целу ноћ сам седела и гледала у то, питајуц́и се шта да радим.

Реч је савршенству

Однела га је у аукцијску кућу Sotheby’s, која је потврдила његову вредност.

- Испоставило се да је то нешто најближе савршенству. Било је то као када би Дел Бој рекао Роднију: "Следеће године у ово време, бићемо милионери". Показало се исправно. То је карма за лоше ствари које су се десиле у нашим животима и што је мојој мами украдено све - рекла је Дебра.

Дебра, која још увек живи у општинској кући у Твикенхаму, у западном Лондону, од тада је угађала мами Џун Бојл (72).

- Имала је празнике на Барбадосу, видела Тома Џонса, видела Селин Дион у Вегасу и купила бунду. Новац ми није важан - еркла је.

Нова улагања

Дебра је такође основала фирму за старински накит који продаје на бувљаку и написала је књигу о њеним подвизима.

- Волонтирам у добротворној организацији за децу која су побегла (од куће). Ако ова књига заради новац, желим да иде њима и омладинским лидерима - рекла је те 2019. године која јој је променила живот.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: