Певач је преминуо 6. децембра 2020. године. На певачев рођендан, огласила се његова ћерка Марија која је била веома везана за њега. 

Марија је поставила фотографију са оцем која је многе растужила и реченицом која тера сузе на очи: 

- Тајко мој, надам се да славиш 60. рођендан на неком бољем месту. Много нам недостајеш! Хвала ти што бринеш о нама и чуваш нас и одозго! Велики си - поручила је Марија Рамадановски.

Композитор Александар Радуловић Фута основао је "Џеј трибуте бенд", а његова промоција и представљање одржаће се данас.

Фута је у част Џеја Рамадановског основао бенд који је већ спреман да стартује са наступима, а који ће изводити искључиво хитове покојног шмекера са Дорћола, које потписују управо он и његова супруга, неприкосновена хитмејкерка Марина Туцаковић. 

- Фута је дуго имао ту жељу и сада је коначно све привео крају. Искључиво неколико најближих људи је било упућено у цео пројекат на којем се дуго радило, али он није хтео да било шта процури у јавност. Колико знам, све ће бити обелодањено за два дана, на Џејов рођендан, 29. маја, када би напунио 60 година... Марина и Фута су направили Џејову каријеру, све највеће хитове они потписују, а Футина жеља јесте да неко достојанствено настави да изводи те песме и да их народ слуша, да живе - рекао је извор за Телеграф.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: