Pevač je preminuo 6. decembra 2020. godine. Na pevačev rođendan, oglasila se njegova ćerka Marija koja je bila veoma vezana za njega. 

Marija je postavila fotografiju sa ocem koja je mnoge rastužila i rečenicom koja tera suze na oči: 

- Tajko moj, nadam se da slaviš 60. rođendan na nekom boljem mestu. Mnogo nam nedostaješ! Hvala ti što brineš o nama i čuvaš nas i odozgo! Veliki si - poručila je Marija Ramadanovski.

Kompozitor Aleksandar Radulović Futa osnovao je "DŽej tribute bend", a njegova promocija i predstavljanje održaće se danas.

Futa je u čast DŽeja Ramadanovskog osnovao bend koji je već spreman da startuje sa nastupima, a koji će izvoditi isključivo hitove pokojnog šmekera sa Dorćola, koje potpisuju upravo on i njegova supruga, neprikosnovena hitmejkerka Marina Tucaković. 

- Futa je dugo imao tu želju i sada je konačno sve priveo kraju. Isključivo nekoliko najbližih ljudi je bilo upućeno u ceo projekat na kojem se dugo radilo, ali on nije hteo da bilo šta procuri u javnost. Koliko znam, sve će biti obelodanjeno za dva dana, na DŽejov rođendan, 29. maja, kada bi napunio 60 godina... Marina i Futa su napravili DŽejovu karijeru, sve najveće hitove oni potpisuju, a Futina želja jeste da neko dostojanstveno nastavi da izvodi te pesme i da ih narod sluša, da žive - rekao je izvor za Telegraf.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: