Ивана Шпановић се максимално фокусира на повратак у форму којом је доминирала на најпрестижнијим атлетским такмичењима.


Сада се појавио нови њен снимак – који и нема везе са тренинзима, али се о њему прича.

Наиме, Ивана се снимила у издању у којем је ретко виђамо. Она је била сређена од главе до пета, а на себи је имала бели топ са великим деколтеом.

Фото: Инстаграм принтскрин/иванаспановиц

 

Подсетимо, свој први велики успех остварила је на Олимпијским играма 2016. у Рио де Жанеиру, где је освојила бронзану медаљу. Њен скок од 7.08 метара не само да је донео медаљу, већ је поставио и нови национални рекорд Србије на отвореном.

Након тога, Ивана је наставила да ниже успехе, кулминација је била златна медаљом на Светском првенству у Будимпешти 2023. године. Тада је поставила нови национални рекорд и остварила најбољи резултат у свету те године, са феноменалних 7,14 метара.

Европско првенство у дворани 2017. године донело је још један значајан тренутак у Иваниној каријери. Освојивши златну медаљу и поставивши нови национални рекорд од 7,24 метара, Ивана је потврдила свој статус као једна од најбољих скакачица удаљ у историји.

Фото: М.В.

 

Њен резултат био је најбољи у тој сезони, те трећи најбољи резултат свих времена у дворани, пише Спортал.

На дворанском првенству Европе у Истанбулу 2023. године освојила бронзану медаљу са скоком од 6,91 метара, има чак пет победа у Дијамантској лиги, а Олимпијски комитет Србије препознао је њен допринос и изабрао је за најбољу спортисткињу у протеклој години.

БОНУС ВИДЕО: