У наставку следе највећи мушки комплекси, па погледајте шта ће то ваш драги сакрити од вас или покушати да истину упакује у „обланде“.

Године

И док у тинејџерским данима како би освојили девојку која им се допада лажу да су бар пет година старији него што заиста јесу, током година ситуација почиње да се мења, а четрдесете полако, али сигурно, постају тридесете.

Висина

Један од највећих мушких комплекса је управо висина. Мушкарци нижег раста често се осећају несигурно поред лепотица у вртоглавим штиклама па ако је и ваш драги приближно ваше висине, не претерујте с потпетицама.

Фото: Shutterstock

 

Финансијско стање

Аутомобили и новац сан су готово сваког мушкарца. У данашње време када је физички изглед неправедно привлачнији од оне праве унутрашње лепоте, тешко је остати прибран. Управо због тога мушкарци се осећају моћније ако у датом тренутку спомену како су финансијски добро ситуирани.

Козметика

Иако је козметика женско подручје, све више и више мушкараца открива чари глатке коже и сјајне и мирисне коже. Иако вам неће открити, већина мушкараца ће радо испробати производе за негу лица, тела и косе.

Фото: Профимедиа

 

Килограми

Килограми су свакако нешто о чему не желимо да причамо, али слична ситуација је и с мушкарцима. Истраживања су показала како ће 60 одсто мушкараца скинути, а 40 одсто додати килограме, у зависности од комплекса мршавости или дебљине.

Сексуална активност

Сексуална моћ је врло јако оружје, посебно током мушких разговора. Управо због тога врло често се у таквим причама нађе и понека лаж. Наравно да ће рећи како има завидан сексуални живот, уместо да искрено призна да је већ пола године код њега „суша“.

Фото: Shutterstock

 

Величина његовог „поноса“

Ово подручје заиста није потребно објашњавати јер од памтивека је величина полног органа била доказ мушкости. Иако величина не гарантује квалитет, што може потврдити велики број жена, нећемо улазити у детаље јер шта год даме рекле, они ће тврдити супротно.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: