Глумица Паулина Манов је последњих година у жижи јавности после популарног филма и серије "Тома".

Многима је постала омиљена након улоге Љиљане због које су сви плакали у биоскопима, а детаљи из њеног живота пуне странице домаћих медија.

Оно што је посебно било интересантно домаћој јавности, јесте да је Паулина Манов са само 20 година побегла од куће како би живела са глумцем Борисом Миливојевићем.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумица је сада објаснила и како је дошло до тога да тако млада оде од куће, али и како су њени родитељи реаговали на то.

- Родитељи ми нису ништа бранили. Имала сам 20 година када сам отишла од куће. Било је то због љубави и потребе за слободом. Имала сам потребу да будем самостална, да водим свој жицот, да водим своју кућу, да водим свој живот. Имала сам потрбу за тим - рекла је Паулина.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумица је већ дуго у срећном браку са драматургом Владимиром Ђурђевићем са којим има ћерку Мину и сина Растка. Она сматра да није је привилегија за глумицу кад код куће има успешног писца.

- Више је терет. Имам каријеру која је изграђена много пре него што сам се удала за писца. Све што сам урадила досад је моја лична карта, која ме препоручује за друге пројекте, а не то што је мој супруг сценариста - изјавила је глумица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: