Катарини је ово прво дете, док је Дарку обво треће дете. Пар је поводом принове организовао славље у Брестачу, фолклеровом родном месту.

Брачни сапутници ће добити девојчицу током године. Дарко и његова супруга су били на једној прослави у току претходне ноћи, а Каћа је сада показала свој труднички стомак. 

На себи је имала другу уску црну хаљину која је пратила њену фигуру, те се може видети да се труднички стомак већ назире. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinalazic_24

 

Певач је открио како су његова старија деца ћерка Лорена и син Алексеј реаговали на вест да ће постати старија сестра и брат. 

- Лорена зна одавно за то и она је била пресрећна, она обожава децу, а Алексеј је био сав збуњен, мали је још и није знао шта га је снашло, али је рекао да би волео да буде бата - рекао је Дарко, преноси Блиц, а на питање како је он реаговао када је сазнао да је Каћа остала трудна, одговорио је:

- Па ја сам радио на томе. Једва сам чекао то. Ви знате да сам ја веома велики емотивац и да све што је породично, ја попустим јако лако и емотиван сам поготово када су деца у питању. Наравно да је било суза, ја не могу да се суздржим кад то крене из мене. 

БОНУС ВИДЕО: