Katarini je ovo prvo dete, dok je Darku obvo treće dete. Par je povodom prinove organizovao slavlje u Brestaču, folklerovom rodnom mestu.

Bračni saputnici će dobiti devojčicu tokom godine. Darko i njegova supruga su bili na jednoj proslavi u toku prethodne noći, a Kaća je sada pokazala svoj trudnički stomak. 

Na sebi je imala drugu usku crnu haljinu koja je pratila njenu figuru, te se može videti da se trudnički stomak već nazire. 

Foto: Printskrin/Instagram/katarinalazic_24

 

Pevač je otkrio kako su njegova starija deca ćerka Lorena i sin Aleksej reagovali na vest da će postati starija sestra i brat. 

- Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata - rekao je Darko, prenosi Blic, a na pitanje kako je on reagovao kada je saznao da je Kaća ostala trudna, odgovorio je:

- Pa ja sam radio na tome. Jedva sam čekao to. Vi znate da sam ja veoma veliki emotivac i da sve što je porodično, ja popustim jako lako i emotivan sam pogotovo kada su deca u pitanju. Naravno da je bilo suza, ja ne mogu da se suzdržim kad to krene iz mene. 

BONUS VIDEO: