Сада му се наводно живот променио из корена. Ушао је у везу са газдарицом куће од 200 квадрата у Банатском Деспотовцу, те је званично тешким данима дошао крај. 

- Јура више не крије да ужива у вези са власницом куће у којој сад живи недалеко од Зрењанина. Та жена, кад је видела у каквој беди је живео у Перлезу, одмах му се јавила и понудила помоћ. Позвала га је да дође да је посети у Банатском Деспотовцу. Њему се кућа одмах свидела, али и газдарица. Она му је рекла да се плаши да буде сама у кући и да ће јој бити пуно лакше ако ту буду боравили заједно. Она му кува, спрема, сад чак вози и њен ауто. Брзо су ступили и у везу, тако да све пуца од страсти - искрен је извор у свом излагању.

Фото: Н.Фифић

 

Јура  је некадашње колеге упознао са својом лепшом половином: 

- Пре неколико дана у Земуну су се састали многи музичари, који су свирали како би финансијски помогли Јури. Ту су били присутни и Жика и Драги из Ју групе, који су му донирали одређени износ на рачун. И сам Јура се ту појавио са неким пријатељима. Прво што је рекао кад је видео чланове своје старе групе, било је да му је драго што их види, али их је и позвао да дођу у Банатски Деспотовац како би их упознао са својом новом девојком, код које и живи већ неко време. Они су се мало збунили, али им је било драго кад се похвалио да сад лепо живи и да има ауто и да је лош период сад иза њега - завршава извор.

Екипа новинара "Курира" недавно је контактирала музичара, а он је саопштио да се његова животна ситуација променила: 

- Хвала вам на интересовању. Тренутно живим код једне жене у Банатском Деспотовцу, двадесетак километара од Зрењанина. Понудила ми је помоћ и ја сам прихватио. Овде ми је сад лепо и пријатно. Та жена се плаши да буде сама у великој кући од 200 квадрата, па сам ја сад ту с њом. Имам опет бенд, кренуло је набоље - поручио је Јура.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: