У Емиратима он је завршио престижне школе, те је имао у плану да у том смеру и настави.

Већ по повратку у Београд, а будући да је имао године и успех за то, послао је пријаве на факултете у Америци и успео у свом науму.

Фото: АТА имагес

 

 

На радост пожртвоване мајке која се због њега одрекла своје каријере, пошло му је за руком да се упише на један од бољих универзитета и тренутно тамо борави.

Глумица о наследнику не воли да говори, ипак својевремено је с медијима поделила да Николу занимају математика, физика, ИТ, те да је изузетно посвећен школовању, паметан је и успешан.

Испричала је тада Весна новинарима и да њен наследник енглески види као матерњи језик, а не српски.

ФОТО: Притнскрин Јутјуб / Sve i Svasta

 

 

Син Весне Тривалић показао је амбицију, интелигенцију, а они који су имали прилике да га сретну тврде да је јако згодан.
Висину је наводно наследио од оца, пластичног хирурга Ненада Пандуровића, темперамент такође, док је и ликом на њега.

Глумица има прегршт разлога њиме да се поноси. Све што му је од малих ногу усађивала, он сад то примењује, што јој у неку руку олакшава раздвојеност.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Не тугује Весна што јој мезимац не живи с њом јер је сигурна у њега и његов животни пут. Ту је да га подржи, а кад год јој се укаже прилика она воли са супругом да скокне преко океана и посети га.

Како син Весне Тривалић изгледа може се видети тек на једној мутној фотографији, једној јединој која кружи мрежама, али то је довољно да се закључи да нису лагали они који су тврдили да је згодан.

БОНУС ВИДЕО: