Драгана је тужила Тонија, јер "другачији договор тренутно није могућ". 

Певачица важи за једну од најбогатијих на естради, а борба за имовину тек предстоји. Како процењује сајт "Нет Wортх Целебритиес", њено богатство износи око 100 милиона долара, а телевизија, фирму за продају луксузних аутомобила, само су неки од извора прихода.

- Драгана и Тони поседују бројне некретнине, што у Аустрији, што на Балкану, али ће то бити још и најлакше поделити. Проблем се назире када је реч о фирмама, нарочито што је фирма за продају луксузних аутомобила једна од најпрофитабилнијих. Иако се чинило да је Тони на челу тог царства, Драгана је биа та која је гурала читав процес и вукла важне конце. Многи мисле да ће њих двоје остати партнери у тој фирми, али запослени гаје сумњу како ће то да функционише - каже извор и бивших супружника и додаје:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

- Тони ће телевизију оставити Драгани, јер се она у то разуме и све време се и бавила тим делом њихових послова. Њега свакако не занимају послови у Србији, као и некретнине. Дворац ће сигурно бити преписан на њихову децу, али да Драгана доживотно може да борави у њему. Слично ће бити и са осталим некретнинама, званично ће се водити на Марка и Мануелу. Међутим, фирма луксузних аутомобила може бити камен спотицања јер ње неће хтети нико да се одрекне. Уосталом то је највећи извор прихода ове породице.

Певачица је свесна да ће бити потребно довољно новца за одржавање имања и школовање деце:

- Само када се пробудите у дворцу у којем тренутно Драгана живи ви сте већ избили стотине хиљада евра, објашњава извор и додаје:

- То је огромно имање и здање, за које је потребна послуга, баштовани и радници који ће га одржавати. То је стално запослено особље и без њих не може да функционише толики посед. Са друге стране, Драгана је доста новца уложила у концерте и турнеје, а када пуно уложите ту нема велике зараде. Њој новац никада није био битан, али начин живота на који је навикла деценијама уназад ипак је променио њен стил живота. Она се не брине око новца јер зна да ће наћи начин да заради, али је свесна да се захваљујући њој прочуло за фирму са аутомобилима јер је доста њених колега управо куповало кола од њих. Зато се неће свог удела одрећи тако лако. Законски, то је фирма коју су стекли заједно и подложна је подели - истиче извор за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: