У дворишту породичне куће у округу Лиосија у Грчкој, полиција је пронашла угљенисано тело старијег мушкарца, што је изазвало сумњу на убиство.

Међутим, након разговора са сином покојног старца, истражитељи су започели паралелну истрагу како би утврдили да ли је мушкарац заиста убијен па запаљен или је, како тврди његов син, преминуо природном смрћу пре неколико месеци, а затим запаљен.

Сумњива ситуација: Тело остало несахрањено?

Према наводима медија у Грчкој, постоји спекулација да је старац преминуо још у фебруару, али његов син није имао довољно новца за сахрану, због чега је тело покојника остало непохрањено у кући

Тек када се из дворишта почео ширити несносан смрад, комшије су реаговале и обавестиле полицију.

Породични односи и сумњиве околности

Комшије су откриле да су односи између оца и сина већ дуже време били нарушени, често су се свађали, а постојале су и оптужбе о физичком злостављању.

Син се описује као веома образован, али са менталним проблемима, док је отац често говорио да га син оптерећује.

Трагови у канти за смеће: Шта се заиста догодило?
Један од најмистериознијих детаља јесте присуство делова тела у канти за смеће испред куће.

Син тврди да није раскомадао оца те да су неки делови тела отпали док је износио тело, што је изазвало запрепашћење код полицајаца.

Увиђај и даља истрага

Полиција је привела 57-годишњег мушкарца како би описао околности и разлоге због којих је запалио душек на коме су се налазили посмртни остаци његовог оца.

Чекају се резултати обдукције како би се расветлиле околности ове необичне смрти и пожара.

Ова мистериозна прича и даље буди интересовање јавности док истражитељи настављају са детаљном истрагом како би разјаснили шта се заиста догодило у тој породичној кући у округу Лиосија.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: