У акцији сузбијања уличног растурања дроге синоћ су пронађени В. Г.(22) и С. Б код којих су претресом пронађене веће суме новца за које постоји сумња да потичу од продаје опојних дрога, преноси македонска агенција Мак факс.

Поред овога, извршени су претреси на седам локација у Скопљу, где су пронађени кокаин, марихуана, вага и други предмети повезани са кривичним делом.

"Опирао се хапшењу, оштетио три возила"
Приликом претреса код Ф. Д (41) из Скопља пронађена је већа количина новца, марихуана, личне карте и пасоши више лица као залог за куповину и продају дроге, а када су предузете мере за лишење слободе, није стао на издату наредбу за заустављање, при чему је оштетио три службена возила, извршивши кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене радње и за њим је расписана потерница.

Током криминалистичке обраде обезбеђено је још материјалних доказа за умешаност лица у уличну продају кокаина, амфетамина и марихуане, против две особе је већ поднета кривична пријава и изречена мера задржавања.

Полиција је од осумњичених одузела и мотоцикл "хонда" као и путничко возило "форд мондео", који су коришћени за продају кокаина.

СВР Скопље ће поднети кривичну пријаву Скопском јавном тужилаштву против седам лица.

БОНУС ВИДЕО: