Дечак са слике рођен је пре 36 година. Од детињства је показивао бројне таленте, па никога не би зачудило да је постао фудбалер, кошаркаш или гитариста у бенду. Ипак, он је изабрао уметност и, по свему судећи, није погрешио.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм стеванпиале

 

– Кроз живот се водим девизом – како радиш, тако ти се и врати. Дај мигавац и кад нико није иза тебе. Буди добар и кад знаш да те нико не гледа. Сигуран сам да труд и лепа намера увек буду награђени. Можда не одмах, али с временом свакако – рекао је једном приликом за ХЕЛЛО!.

На питање шта може да му улепша дан – симпатични дечак са слике данас одговара: 

– Звезда и Земун. Увек сам био локалпатриота и на крају сам се преселио на Дорћол, што је мојим другарима из старог краја оправдан повод да ме прозивају. (смех)

На Дорћол, где и данас живи, преселио се због љубави која је 2019.  крунисана браком.

Два дана после свадбе Стеван Пиале добио је улогу Луке Ожеговића у серији Игра судбине, која је његову каријеру усмерила узлазном линијом. До сада је снимљено више од 1.000 епизода, а крај се не назире.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/ ПРВА/ ТВ Промо

 

Стеван Пиале преко ноћи је постао миљеник публике и стекао огромну популарност, али породица му је била и остала изнад свега.

Супруга Уна, ћерке Роса и Ката центар су Стевановог света.

О свом несвакидашњем презимену Стеван Пиале каже:

– По предању, долази из Италије. Нисам био лењ па сам на самом југу те земље, или “шпицу чизме”, нашао градић у коме постоји кварт Пиале. Обећао сам себи да ћу једном отићи тамо, чак је постојао план да Уну запросим у том граду, али сам се на крају одлучио за Ђенову.

– Жао ми је што немамо више никог из породице са тим презименом – закључио је шармантни глумац.

Хелло