Лепа глумчева наследница се после три године након развода помирила са мужем, архитектом Синишом са којим има ћерку Инес. Због компликација на почетку трудноће морала је да мирује, те се није оглашавала поводом принове: 

- Инес нам је наручила бебу. Кад год бисмо је питали шта жели за рођендан, желела је само брата или сестру. Пресрећна је, већ смишља поклоне, пази на маму и помаже ми у свему. Вест су, наравно, са радошћу дочекали и Синишини и моји родитељи. Уопште, овакве вести учине да се тешке теме забораве и да се свима набаци осмех на лице - истакла је Искра, па открила попл друге бебе: 

- Предосећала сам да је друга беба дечак, јер сам се осећала потпуно другачије него током прве трудноће. С Инес сам имала мучнине, а сада скоро да их немам. Било је много компликација на почетку, морала сам строго да мирујем. Сада је све у реду, добро подносим трудноћу. Све ми је сада познато, немам страх од сваке ситнице, а трудноћу ми води исти лекар као и са Инес, у њега имам бескрајно поверење. Било нам је свеједно ког је беба пола, деца су благослов. Расла сам и сама уз брата, а та веза између сестре и брата је драгоцена.

 

 

Искра је открила шта је потребно за брак и ко јој је узор: 

- Толеранција и компромис су најбитнији. Свако кад-тад прође кроз неке кризе, тешке фазе, стресове, губитке, али сматрам да супружници треба о свему да разговарају отворено. Да заједно преброде проблеме и да никада не изгубе онај осећај када су тек почињали заједнички живот. Бака и дека су ми увек били узор за трајност и квалитет брака. Прошли су заједнички кроз многе животне изазове, а опет остали скупа. Верујем да се то може, ма колико се данас брзо живи и брзо одустаје - изјавила је Искра, уз коментар да је растужује што многи парови данас често одустају од заједнице већ по првим препрекама.

- Жао ми је што људи данас брзо одустају. Сматрам да деца највише пропате након развода. Људи треба да се боре за љубав и заједницу све док нема насиља или неке неопростиве ситуације - закључила је за Информер Искра.

 

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: