Легендарни хрватски певач, Массимо Савић, који је преминуо пре две године, својевремено је проговорио о инциденту који му се догодио у стану колегинице Алке Вуице.

Фото: В. Данилов

 

Описујући журке у Алкином стану, Массимо је говорио о инциденту са преминулим водитељем, Жељком Малнаром.

Фото:АТА имагес

 

На једној од журки у Алкином стану у Загребу, након вербалног сукоба, Малнар је извадио из јакне огроман Магнум и пуцао у њега. Метак га је промашио, пробио зид и завршио у бојлеру.

- Истина је да Массимо препричава тај догађај и разумем да је то многе шокирало и тек ће шокирати вечерас или у репризи сутра послеподне. Ипак, епизода серијала о Алки Вуици, прича је о њеном мукотрпном пробијању на музичку сцену, писању текстова за многе познате извођаче међу којима су, осим Массима, Јосипа Лисац, Тајчи, Борис Новковић, Жељко Бебек и многи други. Наравно, она у филму описује и настанак хитова које је сама извела попут "Лажи ме" или "Откад те нема". Биле су то године кад су ти млади креативци живели прилично интензивно, да искористим дипломатску формулацију, али не бих волио да ти сегменти приче засене Алкин рад - рекао је Тони Воларић за Слободну Далмацију о свом документарцу "Заувек аутор".

(Телеграф.рс)