Горан је решио давних дана да више не наступа у Србији, тако да нисмо имали прилику да видимо како данас изгледа. 

На друштвеним мрежама је изашао снимак како певач данас изгледа, а руке су му биле пуне бакшиша. 

Ди-џеј Крмак једна је од најобразованијих личности са домаћих простора, има чак три завршена факулетета: Правни, Филозофски и Православни богословски.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Рођен је 1968. године у Бањалуци, у свет музике је ушао врло рано, а једном приликом је казао да је имао само 13 година када је први пут запевао пред публиком.

Једном приликом је открио зашто је добио баш такав надимак: 

 У Швајцарској је један клинац хтео да ми направи неки рекламни плакат. Слика је била црно-бела, као да сам лице са потернице, само је још фалило да пише ‘Тражи се’. Рекао сам му да напише шта год хоће, коњ, крава, теле, крмак, шта ме брига. Он оде горе и напише ‘Доктор Крмак’. Полепио је то по кафани, а већ следеће вече је 200 људи било у кафани. Подигао сам себи цену, тачније почео сам да зарађујем више. Видео сам да тај Крмак иритира људе - изјавио је певач раније за "Подцаст Инкубатор".

ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Gold Music TV

 

-Ево, после 20 година, то је у реду. Сећам се, неке колеге су ми говориле да сам краљ, а када се укључе камере бежале су од мене као да имам тифус, али није мене то погађало- присетио се, па објаснио зашто је "побегао" из Србије.

-Највише ми је жао Србије, овде не радим. Постоје неки разлози тог лобија, али ја опет верујем у себе, моју каријеру и будућност, и доћи ће и то време да људи макар кажу: 'Идем да видим то чудо од човека'- искрено је рекао.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: