Пре него што је заволела Бојана била је у вези са тридесет година старијим мушкарцем, аи то њој није представљало проблем. 

Реч је о пословном човеку, љубав се догодила у њеним  раним двадесетим годинама, а трајала је чак петнаест година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

– Мени његове године никада нису сметале, напротив. Да би веза добро функционисала, мушкарац мора да буде старији од партнерке, јер је зрелији и зна шта жели од живота – била је искрена певачица у једном интервјуу: 

– Иако су многи, као и ја, веровали да ће бити крунисана браком, нажалост, дошло је до разлаза. Сада идем даље. Најбитније је да сам са бившим партнером остала у добрим односима и да ћу у њему кад год затреба имати заштитника – рекла је након раскида.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Убрзо, Илди се осмехнула животна срећа. Започела је везу са Бојаном Вучковићем који је од ње старији осам година, а ког је знала из детињства. Дружила се са његовим братом: 

– Међу нама није било тинејџерских симпатија, јер је у том периоду осам година разлике, колико је Бојан старији од мене, било много. Он је отишао у Америку када је имао 20 година, а ја, дакле, само 12. Док је он био тинејџер, ја сам била заиста дете. Бојанов рођени брат Бранко је био мој најбољи друг, јер смо генерацијски блиски. За Бојана смо моја сестра Санела, Бранко и ја били клинци, па му нисмо били интересантни – испричала је певачица тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: