Музика на домаћој сцени од данас је обогаћена још једном песмом која прети да постане незаборавни хит.

Две Балканске звезде Светлана Цеца Ражнатовић и Жељко Јоксимовић удружили су снаге и вредно радили на дутеској песми "Више од среће" која је данас угледала светлост дана.

Овај пројекат није настао преко ноћи. Жељко и Цеца су месецима пажљиво припремали сваки детаљ како би осигурали да песма буде савршена. Уложили су много труда и енергије, од компоновања музике и писања текстова до студијског снимања и продукције.

Фото: Милош Надеждин/Промо

 

 

Оба уметника позната су по својој посвећености и перфекционизму, па није ни чудо што се очекује да "Више од среће" бити песма која ће се слушати генерацијама. Текст и музику потписује Милош Рогановић, а аранжман и продукцију Жељко Јоксимовић,док је директор фотографије и редитељ спота био Милош Надаждин.

- Рад на овој песми био је изузетно инспиративан. Цеца је невероватан професионалац и изузетно талентована уметница. Наша сарадња је протекла у дивној атмосфери и мислим да смо успели да створимо нешто посебно - рекао је најпопуларнији регионални композитор и поп извођач Жељко Јоксимовић.

Фото: Милош Надеждин/Промо

 

 

С друге стране, Цеца Ражнатовић је истакла колико јој значи ова сарадња.

Фото: Милош Надеждин/Промо

 

 

- Жељко је мултиталентовани музичар! Перфекциониста, сјајан певач, комплетан уметник. Радити са њим било је велико задовољство. 'Више од среће' је песма која носи јаку емоцију и верујем да ће публика то препознати и заволети - истекла је Цеца.

Послушјте песму у видеу испод: