Muzika na domaćoj sceni od danas je obogaćena još jednom pesmom koja preti da postane nezaboravni hit.

Dve Balkanske zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vredno radili na duteskoj pesmi "Više od sreće" koja je danas ugledala svetlost dana.

Ovaj projekat nije nastao preko noći. Željko i Ceca su mesecima pažljivo pripremali svaki detalj kako bi osigurali da pesma bude savršena. Uložili su mnogo truda i energije, od komponovanja muzike i pisanja tekstova do studijskog snimanja i produkcije.

Foto: Miloš Nadeždin/Promo

 

 

Oba umetnika poznata su po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu, pa nije ni čudo što se očekuje da "Više od sreće" biti pesma koja će se slušati generacijama. Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović,dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.

- Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je neverovatan profesionalac i izuzetno talentovana umetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno - rekao je najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač Željko Joksimović.

Foto: Miloš Nadeždin/Promo

 

 

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

Foto: Miloš Nadeždin/Promo

 

 

- Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. 'Više od sreće' je pesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti - istekla je Ceca.

Poslušjte pesmu u videu ispod: