Сандра је на самом старту каријере улагала у маркетинг, а у свему томе помогла јој је Драгана Мирковић.

- Драгана и ја смо биле у дивном односу. Тада ниси имао ни где да се рекламираш. На почетку каријере мене нико није звао, а једино је она била ту. Добрих пет-шест година сам ја њој месечно односила баш доста пара. Сваког месеца, све што сам зарадила сам давала њој. Остављала сам колико нам треба за кирију и за трошкове, а све остало смо давали за рекламу, песме и спотове. Драгана и ја смо у дивним односима, поштујем и њу и њену сестру - рекла је Сандра, па додала:

Једном је изненада балканска звезда добила мејл да се Сандра виђа са Тонијем: 

- Тада сам много радила и почела сам да сметам неким колегама који су тада били дуго на естради. Говорили су: "Шта ова хоће? До јуче је играла са Милетом Китићем, а сада кошта оволико". Било је свакаквих коментара. То је отишло толико далеко да је у једном моменту Драгани стигла порука на мејл да се ја тајно виђам са њеним Тонијем. Ја код њих нисам проводила неко време у кући, али када сам им носила новац на телевизију, седела сам са њима и пила кафу. Имали смо диван однос..- рекла је Афирка и додала:

- Када је стигао тај мејл... Верујемо једни другима, али како је прошло месец-два дана, више ми нико ништа није веровао. Не сазнаје се одакле то иде. Не сумњају да ја стварно имам нешто са тим човеком, него постајем сумњива да хоћу неки вид рекламе. Постајем сумњива да ја хоћу преко њих да се рекламирам. Изгледа као да користим. Јесте да ја плаћам ту рекламу, али они су били ту за мене. Нико ме није хтео ни за паре, да ја платим да се негде појавим. Једина је она ту за мене на почетку и дивна је била према мени и испада да ја користим то. Већ постаје проблем, а ја не знам ко је послао мејл. 

На сву срећу решено је ко је покушао да посвађа две певачице: 

- Сва срећа, после неких месец-два дана сазнамо ко је. Микиша и ја код куће коментаришемо да видимо да нам неко подмеће и да хоће да нас склони и са те једне телевизије коју имамо. Само се ту рекламирамо. Луде јер виде пет спискова где све наступам. Наравно да им сметам. Газде клубова када виде где све наступам, ја пуним клубове... Сметам свима и гледају како да се ја макнем. Сва срећа, у једном моменту неки новинар који је био добар са Драганом сазнаје да је мејл од једне моје колегинице. Он је Драгани показао да је са тог мејла пре не знам колико година певачица одговарала на његова питања. Та особа која је хтела мени да подметне ногу, она је заборавила да је користила тај мејл. Драгана сазнаје ко је то и схвата да ја немам апсолутно никакве везе са тим. То памтим као нешто најгоре и најружније - рекла је на крају Сандра.

Драгана се, подсетимо, недавно развела од Тонија, после више од две деценије брака, о чему се и даље прича и пише.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: