Еви, која је добила Медаљу за храброст Тајне службе САД-а за своје херојство 11. септембра, служила је 12 година. Након напуштања службе посветила се проучавању полиграфског испитивања.

Еви је постала професионалац у читању људи, а сада је у подкасту "The Diary Of CEO" који води Стив Бартлет поделила своје савете о томе како уочити лажова.

Еви, која је осам година спроводила полиграфске тестове, открила је највеће грешке које су људи чинили и једну реченицу која може аутоматски да значи да сте криви.

Како уочити лажљивца?

Она је рођена и одрасла у Њујорку те је са 22 године ушла у Тајну службу. Научила је многе трикове које је после примењивала током своје каријере и у приватном животу.

Еви је објаснила да, како бисте уочили лажова, морате прво да "утврдите образац понашања особе". Дакле, ако је склона да успостави контакт очима и избегава га када се помене одређена тема, то значи да лаже.

Црвена заставица

Бивша агенткиња тајне службе такође је открила једну фразу која је често црвена заставица.

- Једна од ствари које сам чула да говоре многи криви људи је: 'Кунем се Богом' - рекла је.

- Највећа погрешка коју људи праве јесте то што превише причају - истакла је Еви.

- Морате разумети мотивацијски начин размишљања те особе, чиме је мотивисана. То је ваш систем вредности и веровања. Ако људима дате довољно простора, они ће вам се открити. Људи ће вам показати до чега им је стало ако се суздржимо и ћутимо. Не смете их осуђивати јер ће се затворити - открила је стручњакиња.

БОНУС ВИДЕО: