Pogon Материјална штета изгорелог погона АС, Драгана Станковића износи милион и по евра. Ово није први пут да избија пожар у погону.  Познатом предузетнику из Гроцке, други пут у два месеца, гори погон, а први пут се догодио 2023. године. У пожарима је изгубио скоро четири милиона евра.

Јована је у изјави за Курир рекла да многи желе да униште њеног дечка, Драгана Станковића: 

- Сигурна сам да пожар има везе с тим српским хлебом, јер је у питању српски хлеб и три прста. Драган је велики патриота који се бори да производњом хлеба у Србији брани сав српски народе. Ми нећемо стати без обзира на паљење, ово је треће паљење. Борићемо се да сви у пекарској индустрији да могу да живе од хлеба.

Према Јованиним речима, саботажу доживљавају већ неколико месеци.

- Протеклих месец дана на свака три дана неко сече каблове на машини за сечење хлеба како не би могло да се испоручи хлеб пакован са налепницом са три прста. Дефинитивно је почео рат због тога-  открила је водитељка и твди да им је неко у паковање хлеба убацио миша.

- Неко нам је убацио миша у паковање тост хлеба који није био изрезан. Ако је миш случајно залутао, резач кад сече изрезао би и миша са хлебом. Ово је био убачен жив миш у паковање хлеба. То ради конкуренција која хоће да елиминише Драгана са тржишта -била је јасна али не може да упире прст у никога док се не уради увиђај. 

БОНУС ВИДЕО: