Pogon Materijalna šteta izgorelog pogona AS, Dragana Stankovića iznosi milion i po evra. Ovo nije prvi put da izbija požar u pogonu.  Poznatom preduzetniku iz Grocke, drugi put u dva meseca, gori pogon, a prvi put se dogodio 2023. godine. U požarima je izgubio skoro četiri miliona evra.

Jovana je u izjavi za Kurir rekla da mnogi žele da unište njenog dečka, Dragana Stankovića: 

- Sigurna sam da požar ima veze s tim srpskim hlebom, jer je u pitanju srpski hleb i tri prsta. Dragan je veliki patriota koji se bori da proizvodnjom hleba u Srbiji brani sav srpski narode. Mi nećemo stati bez obzira na paljenje, ovo je treće paljenje. Borićemo se da svi u pekarskoj industriji da mogu da žive od hleba.

Prema Jovaninim rečima, sabotažu doživljavaju već nekoliko meseci.

- Proteklih mesec dana na svaka tri dana neko seče kablove na mašini za sečenje hleba kako ne bi moglo da se isporuči hleb pakovan sa nalepnicom sa tri prsta. Definitivno je počeo rat zbog toga-  otkrila je voditeljka i tvdi da im je neko u pakovanje hleba ubacio miša.

- Neko nam je ubacio miša u pakovanje tost hleba koji nije bio izrezan. Ako je miš slučajno zalutao, rezač kad seče izrezao bi i miša sa hlebom. Ovo je bio ubačen živ miš u pakovanje hleba. To radi konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta -bila je jasna ali ne može da upire prst u nikoga dok se ne uradi uviđaj. 

BONUS VIDEO: