Маријана Матеус и њен муж Лотар Матеус започели су процес развода када је сазнала да јој предстоји битка са опаком болешћу: 

- После свих тих путовања, пријема, интензивног вртоглавог живота који смо водили, почело је да пуца по шавовима. Нешто мало пре развода између јајника и дебелог црева дијагностикован ми је огроман тумор, за који се до операције није знало да ли је малигни. Тада сам први пут схватила колико сам стресан живот имала са Лотаром Матеусом. Болест ме је натерала на преиспитивање и наметала ми питање да ли га и даље волим. Ако не, због чега та месечна апанажа и финансијска сигурност коју ми је пружао треба да буде једина важна ствар у мом животу. Шест недеља сам живела са сазнањем да ме чека тешка операција. Никада у животу нисам била толико слаба, али сам све стоички издржала. Имала сам дивног доктора, сјајну негу и много среће да је све добро прошло. Када су видели у каквој је фази тумор, рекли су ми са стопроцентном сигурношћу да неће бити никаквих зрачења и да ће се све повући само од себе.

На сву срећу, Маријана се излечила, а са бившим супругом је остала у пријатељским односима иако су се једно време дистанцирали. 

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: