Поставила је у соби скивену камеру да би видела на који начин ће супруг чувати њиховог сина, док се она не врати посла. Када је погледала снимак по повратку кући - била је шокирана, али позитивно!

Будући да није очекивала од мужа да ће се баш са толико пуно пажње и стрпљена посветити сину, остала је без текста. Мада је сумњала у њега, овим потезом ју је разуверио за сва времена.

Све док су били сами, није скидао поглед са њиховог детета. И не само то, са пуно емоција и нежности су пороводили дивно време играјући се, правећи "неред" са играчкама, мазећи се, свирајући.

Квалитетно време које се проведе са децом је ненадокнадиво и представаља темељ развоја њихове личности. Зато, драги родитељи, заборавите на сва технолошка помагала и посветите се својим малишанима на прави начин, то се једино не заборавља.

Психолошкиња и психотерапеуткиња Марија Рот потврђује како је улога мајке неоспорна од самог зачећа детета, али наглашава како је и однос с оцем веома важан за емоционални, социјални и интелектуални развој детета, па се његова улога никако не сме потценити.

Отац је, такође, одговоран за стање у којем се налази мајка, због тога представља кључну фигуру одговорну за здравље целе породице. Ако је жена због мужа константно нервозна и под стресом, све се то преноси на дете.

БОНУС ВИДЕО: