Након што ју је биолошки отац напустио када је имала само три месеца, Ана је одрасла уз мајку и њеног другог супруга, музичара Воју Милину, који ју је гледао као рођену ћерку.

Једном приликом Ана је открила да је доживела велику трауму када се Рушка Јакић развела након што је сазнала да је супруг вара.

- Био је веома посвећен породици, а према мени се понашао као отац. Водио ме је на скијање, научио ме је да пливам, одводио ме у школу и све је било дивно до моје 17. године и другог великог животног искушења за мене и моју мајку, када је сазнала да он има љубавницу. Тај брак је пропао, а ја сам се емоционално анестезирала и затворила у себе. Бол који је кренуо након одласка другог најважнијег човека у мом животу је био снажан - рекла је Ана.

Фото: Профимедиа

 

 

Како је упознала биолошког оца

На мајчино инсистирање, ћерка Рушке Јакић је биолошког оца упознала када је напунила 18. година, међутим, одлучила је да са њим прекине комуникацију.

- Несвесно сам јој замерала и кривила је што ми је одузела оца. Требало ми је много времена да прихватим да сам и сама имала улогу у томе што се он и ја нисмо виђали.Тата и ја смо успоставили контакт, видели смо се неколико пута, али сам убрзо одлучила да прекинемо комуникацију. Током једног разговора, у бесу сам му рекла: “Где си био све ове године? Не желим више да те видим!” Наредних 15 година између нас је био мук - рекла је она једном приликом.

Ана са супругом Андреом и сином Луком годинама живи у Италији, где има фирму за лајфкоучинг и држи семинаре и тренинге.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: