Nakon što ju je biološki otac napustio kada je imala samo tri meseca, Ana je odrasla uz majku i njenog drugog supruga, muzičara Voju Milinu, koji ju je gledao kao rođenu ćerku.

Jednom prilikom Ana je otkrila da je doživela veliku traumu kada se Ruška Jakić razvela nakon što je saznala da je suprug vara.

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku, kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - rekla je Ana.

Foto: Profimedia

 

 

Kako je upoznala biološkog oca

Na majčino insistiranje, ćerka Ruške Jakić je biološkog oca upoznala kada je napunila 18. godina, međutim, odlučila je da sa njim prekine komunikaciju.

- Nesvesno sam joj zamerala i krivila je što mi je oduzela oca. Trebalo mi je mnogo vremena da prihvatim da sam i sama imala ulogu u tome što se on i ja nismo viđali.Tata i ja smo uspostavili kontakt, videli smo se nekoliko puta, ali sam ubrzo odlučila da prekinemo komunikaciju. Tokom jednog razgovora, u besu sam mu rekla: “Gde si bio sve ove godine? Ne želim više da te vidim!” Narednih 15 godina između nas je bio muk - rekla je ona jednom prilikom.

Ana sa suprugom Andreom i sinom Lukom godinama živi u Italiji, gde ima firmu za lajfkoučing i drži seminare i treninge.

(Hello)

BONUS VIDEO: